In vijf stappen zorgen we samen voor het best mogelijke resultaat

Stap 1: uw vraag
U weet precies wat u zoekt. Of misschien nog niet zo heel precies. Dat maakt weinig uit. Belangrijker is dat u de stap zet om uw vraag te stellen. Dus: bel of mail ons gerust!

Stap 2: ons bezoek
Wat u ook wilt, we bekijken de situatie bij u aan boord/thuis. Bij voorkeur ook als u de gewenste maten en materialen al precies doorgaf bij uw vraag. Het is tenslotte óns vak, en waarschijnlijk niet het uwe. Daarom meten we graag zelf, en kijken we ter plekke of we verder ergens rekening mee moeten houden. Heeft u bijvoorbeeld een hond? Hoe is de rest van de inrichting? Gaat het om binnen of buiten? Ligt uw boot in een scheepshuis of in de volle zon? Lopen de wanden scheef?

Stap 3: ons advies
Op basis van al die gegevens brengen we advies uit. Over de kleuren, de materialen, en de diktes van de zittingen en leuningen. En dat advies lichten we graag toe. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Stap 4: productie
Besloten wat u wilt? Dan gaan we aan de slag. Dat doen we in onze werkplaats aan de Bellstraat 8b. En dat doen we zelf. Zo weet u zeker dat er alleen mensen aan uw spullen werken, die precies weten wat u wilt. En dat u op het afgesproken tijdstip ontvangt, wat u besteld heeft.

Stap 5: follow-up
Na de levering zijn we nog niet klaar. Want als het even kan, willen we het resultaat ook in de praktijk zien. En we willen weten hoe het u bevalt. Direct na levering, én een tijdje later. We willen namelijk heel graag dat u tevreden bent. Dus als er iets aan schort, dan komen we langs. En lossen we het op.