Bij LUTZ Scheepsstoffering Sneek weten we waar we goed in zijn …
We helpen u met veel plezier bij alle stoffering aan boord of reparaties van tenten en kappen. Dan hebben we het over naaien van nieuwe gordijnen tot het stofferen van uw boot of loungekussens in een mooie nieuwe stof. En het maken van nieuwe matrassen en lattenbodems op maat.

… en ook waar we niet goed in zijn
Sommige dingen kunnen we niet. Daar wagen we ons dus ook niet aan. Maar we willen u wel zo vaak mogelijk kunnen helpen. Daarom hebben we betrouwbare partners met wie we graag en goed samenwerken. Klop dus ook gerust bij ons aan als het gaat om (flex)teak of een nieuw buizenframe voor een nieuwe dektent. We helpen u graag verder naar een collega!

We houden ons aanbod breed …
We hebben geen complete lijst van wat er allemaal kan bij LUTZ Scheepsstoffering Sneek. We vinden namelijk dat alles moet kunnen. Het draait om uw vraag – en niet om ons aanbod. Wel werken we graag met topmaterialen. Wilt u iets bijzonders? We kijken met plezier wat de mogelijkheden zijn. Het is ook niet alleen het materiaal dat de kwaliteit bepaalt. Afwerking, maatwerk, service en nazorg zijn minstens zo belangrijk.

… zodat u tevreden bent én blijft
We begrijpen dat niet iedereen evenveel te besteden heeft. En dat iedereen andere eisen stelt aan kussens, matrassen en overige stoffering. Daarom denken graag met u mee. Wij adviseren, maar u bepaalt wat en hoe u het hebben wilt. Wij hebben maar één harde eis – en dat is dat we niet werken met slecht materiaal. Zouden we dat wel doen, dan kunnen we niet beloven dat u tevreden bent en blijft over het resultaat. En dat beloven we wel.Caravans en campers
Stuurstoel met sierstiksel

Lounge en outdoor